TeleBank: +36 1 510 0527
×
 

Rövid távú lekötések, feltételek teljesítése nélkül

GRÁNIT Szimpla lekötött betétek - forintban

A forint betétek 1, 2, 3, 4, 6 és 12 hónapos lekötési időre kínálnak kedvező megtakarítási lehetőséget feltételek nélkül:

Lekötési idő Éves Kamat EBKM
1 hónap 0,55% 0,55%
2 hónap 0,65% 0,65%
3 hónap 1,00% 1,00%
4 hónap 1,00% 1,00%
6 hónap 1,20% 1,20%
12 hónap 1,40% 1,40%

 

Digitális bank valódi előnyökkel

Már több tízezer ügyfelünk meggyőződött arról, hogy a bankolás lehet egyszerű, olcsó és kényelmes.

Hogyan lehet lakossági betétlekötést kezdeményezni?  
Személyesen a GRÁNIT Bank Ügyfélszolgálatán (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 8.) vagy NetBankon keresztül, a Megbízások - Betétek kezelése - Lekötött betétek - Új betétlekötés menüpontban, továbbá a legalább 9.0-ás iOS- operációs rendszerrel  vagy 4.4-es Android operációs rendelkező készülékek esetén eBank szolgáltatáson keresztül.

 Kell-e lakossági betétlekötéshez bankszámlával rendelkezni?
Betétlekötéseket csak GRÁNIT bankszámláról, vagy GRÁNIT Tartós Megtakarítási Számláról lehet kezdeményezni, így ezen két termék valamelyikével kell rendelkeznie betétlekötéshez. GRÁNIT Tartós Megtakarítási számlához szükségszerűen rendelkeznie kell lakossági bankszámlával.  

Lekötött betét feltörése esetén, milyen kamatozásra lehet számítani?  
A Felemelő betét kedvező azon ügyfelek számára, akik a betétlekötés lejárati ideje előtt kénytelenek hozzányúlni a megtakarításukhoz, mert az eltelt naptári napokra után kerül a kamat kifizetésre. Azaz már egy nap után, az arra járó időarányos kamatot megkapja az ügyfél, ha betétfeltörésre kényszerül. Így a kamatvesztesége minimalizálódik, ha sürgősen pénzre van szüksége és nem tudja megvárni a lekötési idő lejáratát. A fizetendő kamat a lekötési időszak végéig folyamatosan növekszik. Részletes tájékoztatást a lakossági betétügyletekről és egyéb megtakarításokról szóló, hatályos Hirdetmény tartalmazza. Egyéb betéti termékek (kivéve a Tartós lekötött betétek) esetén 0,10%-os kamatot fizet a bank betétfeltörés esetén.  

Mit jelent a megtakarítási számla?  
A GRÁNIT Megtakarítási Számla egy olyan rugalmas és biztonságos megtakarítási forma, amely már kisebb összegre is magas kamatot biztosít lekötés nélkül. Megtakarításait bármikor, akár kényelmesen otthonából NetBankon keresztül átvezetheti folyószámlájára, azonban megtakarításai biztonsága érdekében a számlán elhelyezett összeghez bankkártyájával nem férhet hozzá. A számla kamatozása rendkívül kedvező:
  • 500.000 Ft feletti egyenlegre MNB alapkamat – 1,00%,
  • 500.000Ft-ig MNB alapkamat – 2,00%.
A GRÁNIT különbség

Már több ezer ügyfelünk meggyőződött arról, hogy a bankolás lehet egyszerű, olcsó és kényelmes.

;