TeleBank: +36 1 510 0527
×
 

A GRÁNIT Felemelő lekötött betét egy olyan időben sávos kamatozású 24, 12 vagy 6 hónapos betétlekötési lehetőség, amely rugalmas és egyben a lekötött betétek magas kamatozásával rendelkezik.

Kiemelkedő betéti kamat 24 hónapos lekötésre, 480 ezer Ft összegű bankkártyás vásárlás* mellett

  • 24 hónapra a feltétel* teljesítése esetén az EBKM: 2,60%, a feltétel nem teljesítésekor: 0,50%

Kiemelkedő betéti kamat 12 illetve 6 hónapos lekötésre, aktivált bankkártya megléte** mellett

  • 12 hónapra a feltétel** teljesítése esetén az EBKM: 3,00%, a feltétel nem teljesítésekor: 0,50%
  • 6 hónapra a feltétel** teljesítése esetén az EBKM: 3,00%, a feltétel nem teljesítésekor: 0,50%

*FIGYELEM! Feltételhez kötött lekötés. Az éves kamat feltétele, hogy az ügyfél a betétlekötés ideje alatt, legkésőbb a betétlekötés feltételeinek ellenőrzését megelőző napig összesen legalább 480 ezer Ft értékben vásárol a betétlekötéssel érintett bankszámlájához tartozó bankkártyá(i)val.

**FIGYELEM! Feltételhez kötött lekötés. Az éves kamat feltétele, hogy az ügyfél a betétlekötés teljes ideje alatt rendelkezzen a GRÁNIT Banknál vezetett, a betétlekötéssel érintett bankszámlájához kapcsolódó aktivált betéti bankkártyával.

A Felemelő betétek feltörése esetén sincs kamatveszteség!

További akciós betéti ajánlatainkért kattintson ide!

Mit jelent az időben sávos kamatozás? 

A lekötési idő első hónapjára fizetett éves kamat alacsonyabb, amely folyamatosan emelkedik a lekötési időszak minden egyes hónapjában.

Így a hat hónapos lekötési konstrukció utolsó hónapjára fizetett éves kamat 5,20%, a hat hónap alatt kifizetett átlagos kamatmérték évi 3,00% (EBKM: 3,00%).
A tizenkét hónapos lekötési konstrukció utolsó hónapjára 6,40%-os éves kamat kerül kifizetésre, a teljes lekötési időre kifizetett átlagos kamatmérték 3,00% (EBKM: 3,00%).

Digitális bank valódi előnyökkel

Már több tízezer ügyfelünk meggyőződött arról, hogy a bankolás lehet egyszerű, olcsó és kényelmes.

Hogyan lehet lakossági betétlekötést kezdeményezni?  
Személyesen a GRÁNIT Bank Ügyfélszolgálatán (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 8.) vagy NetBankon keresztül, a Megbízások - Betétek kezelése - Lekötött betétek - Új betétlekötés menüpontban, továbbá a legalább 9.0-ás iOS- operációs rendszerrel rendelkező készülékek esetén eBank szolgáltatáson keresztül.

 Kell-e lakossági betétlekötéshez bankszámlával rendelkezni?
Betétlekötéseket csak GRÁNIT bankszámláról, vagy GRÁNIT Tartós Megtakarítási Számláról lehet kezdeményezni, így ezen két termék valamelyikével kell rendelkeznie betétlekötéshez. GRÁNIT Tartós Megtakarítási számlához szükségszerűen rendelkeznie kell lakossági bankszámlával.  

Lekötött betét feltörése esetén, milyen kamatozásra lehet számítani?  
A Felemelő betét még kedvezőbb azon ügyfelek számára, akik a betétlekötés lejárati ideje előtt kénytelenek hozzányúlni a megtakarításukhoz, mert az eltelt naptári napokra után kerül a kamat kifizetésre. Azaz már egy nap után, az arra járó időarányos kamatot megkapja az ügyfél, ha betétfeltörésre kényszerül. Így a kamatvesztesége minimalizálódik, ha sürgősen pénzre van szüksége és nem tudja megvárni a lekötési idő lejáratát. A Felemelő betétek esetében a fizetendő kamat a lekötési időszak végéig folyamatosan növekszik. Részletes tájékoztatást a lakossági betétügyletekről és egyéb megtakarításokról szóló, hatályos Hirdetmény tartalmazza. Egyéb betéti termékek (kivéve a Tartós lekötött betétek) esetén 0,10%-os kamatot fizet a bank betétfeltörés esetén.  

Mit jelent a megtakarítási számla?  
A GRÁNIT Megtakarítási Számla egy olyan rugalmas és biztonságos megtakarítási forma, amely már kisebb összegre is magas kamatot biztosít lekötés nélkül. Megtakarításait bármikor, akár kényelmesen otthonából NetBankon keresztül átvezetheti folyószámlájára, azonban megtakarításai biztonsága érdekében a számlán elhelyezett összeghez bankkártyájával nem férhet hozzá. A számla kamatozása rendkívül kedvező:
  • 500.000 Ft feletti egyenlegre MNB alapkamat – 1,00%,
  • 500.000Ft-ig MNB alapkamat – 2,00%.
A GRÁNIT különbség

Már több ezer ügyfelünk meggyőződött arról, hogy a bankolás lehet egyszerű, olcsó és kényelmes.