TeleBank: +36 1 510 0527
×
 

Vállalati Bankkártyák

Válasszon üzleti bankkártyáink közül, melyek a kényelmes és biztonságos fizetés lehetősége mellett most további előnyöket is biztosítanak:

GRÁNIT Business Mastercard

Dombornyomott bankkártya

Költség az 1. évben*

0 Ft – 15 000 Ft**

Költség 2. évtől

0 Ft – 15 000 Ft**

GRÁNIT Business Premium Mastercard

Dombornyomott bankkártya

Költség az 1. évben*

33 000 Ft

Költség 2. évtől

29 000 Ft

prémium utasbiztosítás

Prémium biztosítási lehetőségekkel utazhat Európában üzleti útjai során!
  • Utasbiztosítási fedezet: 50 millió Ft
  • Kiutazásonkénti érvényességi idő: 90 nap
  • ÚJDONSÁG: A biztosítás az utazás során fellépő COVID-19 fertőzésekre is kiterjed az Általános Szerződési Feltételekben megjelöltek szerint.
A biztosító segélyhívó és kárbejelentő telefonszáma 0-24 órában: +36 1 413 7947
Szerződési feltételek.

Díjmentes online vásárlási biztosítás

Regisztrálja GRÁNIT Business Premium Mastercard bankkártyáját a mastercard.hu/biztositas oldalon díjmentesen az extra biztonságért!
  • Egy évvel meghosszabbított gyári jótállás*
  • Ha vásárlás után megtalálja ugyanazt jobb áron, megtérítésre kerül a különbség*
  • Termékbiztosítás lopás, rongálódás esetére*
A szolgáltatás a GRÁNIT Business Premium Mastercard bankkártyával online vásárolt termékekre vonatkozik.
Részletek

Kedvezmények SWISS CLINIC PRÉMIUM EGÉSZSÉGKÖZPONTOKBAN

  • COVID antigén teszt mindössze 14.900 Ft/teszt kedvezményes áron. A teszt orrgaratból vett minta által már 15 perc alatt eredményt mutat.
  • 10% kedvezmény a járóbeteg ellátásban igénybe vehető szolgáltatások mindenkori listaárából, amely más kedvezményekkel nem vonható össze.
  • Házivizit szolgáltatás Budapest területén belül 20% kedvezménnyel.
A kedvezmények igénybevétele kizárólag kártyabirtokosok számára a kulcsar.zsofia@swissclinic.hu e-mail címre küldött levéllel lehetséges, ezen a címen érdeklődhetnek további részletekről is. A kedvezmények 2021.12.16-ig vehetők igénybe. A Swiss Clinic Prémium Egészségközpont által nyújtott szolgáltatásokról és azok mindenkori díjszabásáról a Swiss Clinic Prémium Egészségközpont weboldalán olvashat.

PressReader applikáció díjmentes használata

A PressReader applikáció egyedi linkkel elérhető korlátlan, díjmentes hozzáférést biztosít a Bank által kiküldött egyedi linkkel több, mint 7 000 nemzetközi és magyar online magazinhoz és újsághoz. Részletek

Szezonális és prémium vásárlási ajánlatok

Folyamatosan változó prémium ajánlatok a Mastercard partnerei által és a Westend Üzletközpontban rendezett prémium vásárlási eseményeken.

Budapest Airport Fast Track Lane díjmentes használata

GRÁNIT Business Premium Mastercard bankkártyájával egy üzleti útitársával ingyen használhatja utazásai során a Budapest Airport Fast Track Lane gyors ellenőrzést biztosító szolgáltatást.

Prémium reptéri várók díjmentes használata

GRÁNIT Business Premium Mastercard bankkártyájával díjmentesen veheti igénye a kényelmes várakozást biztosító Mastercard Airport Lounge-ot Budapesten (egy üzleti útitársával közösen) és Bécsben (csak kártyabirtokos).

Papp László Budapest Sportaréna kedvezmények***

GRÁNIT Business Premium Mastercard bankkártyával egy munkatársával díjmentesen veheti igénybe a Mastercard Premium Lounge-ot és a Fast Track gyors bejutást biztosító szolgáltatást.

További kedvezmény lakossági Platinum Kártya igénylése esetén

Lakossági GRÁNIT Platinum Mastercard bankkártya kibocsátási díjának elengedése GRÁNIT Business Premium Mastercard bankkártyával együttesen történő igénylés esetén – az akció 2021.12.22-ig tart.

A bankkártya díjakról és a bankkártya műveletek díjairól részletek a Hirdetményben.

Hasznos tudnivalókat a bankkártya igényléséhez, kényelmes és biztonságos használatához ide kattinva olvashat.

Fontos változás 2021.01.01-től! Tudnivalók az internetes kártyás vásárlások fizetési jóváhagyásáról (PSD2) ide kattinva olvashat.
 

* A bankkártya összes felmerülő költsége az első évben, amely tartalmazza a kibocsátási díjat és az 1. éves kártyadíjat is.
**Kiválasztott számlacsomagtól függően.
*** A kiadott kormányrendeletekkel és ajánlásokkal összhangban, de mindenekelőtt a kártyabirtokosok biztonsága és egészsége érdekében 2020.11.11-től további rendelkezésig zárva tart.