TeleBank: +36 1 510 0527
×
 


GRÁNIT VideóBank szolgáltatásunk a korszerű technikai igényeknek megfelelően már nem csak SZÁMÍTÓGÉPEN, hanem MOBILTELEFONON és TABLETEN keresztül is elérhető.  


VideóBankunk segítségével interneten keresztül tud banki ügyintézőjével egyszerre hang és videó kapcsolatot létesíteni, mindösszesen csak mikrofonra, fejhallgatóra/fülhallgatóra és Internet kapcsolatra van szüksége.
 

Amennyiben mobiltelefonjára vagy tabletjére szeretné letölteni az erre alkalmas alkalmazásunkat, kérjük keresse a „GRÁNIT VideóBank” alkalmazást az Apple AppStore-jában, vagy amennyiben Androidos készüléke van, a Google Play áruház alkalmazásai között. 
 

 Kattintson az Ön készülékének megfelelő ikonra a GRÁNIT VideóBank letöltéshez mobiltelefonra vagy táblagépre!
 
 
 
 


A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges technikai feltételeket itt olvashatja el.
 


Modern, ügyfélbarát VideóBank szolgáltatásunk segítségével Ön egyszerűen és kényelmesen léphet kapcsolatba ügyintézőnkkel. Magas szintű biztonsági rendszerünkön keresztül a pénzügyi tanácsadáson kívül banki tranzakciókat is kezdeményezhet.
 

Ügyintézés ügyfél azonosítással


Amennyiben Ön már a GRÁNIT Bank ügyfele, úgy a VideóBank azonosított ügyintézési szolgáltatás egyszerűen aktiválható: a Gránit NetBank felületen, a „Beállítások” menü -> „VidóBank/Bankfiók az Otthonában” menüpontban, vagy a „MEGBÍZÁS_Elekrtonikus szolgáltatások igénylése/megszüntetése” dokumentum kitöltésével Bankfiókunkban és Ügyfélközpontunkban.

Az aktiválást követően nincs más dolga, mint a Gránit NetBankban használt felhasználónevének és jelszavának megadásával igénybe venni VideóBank szolgáltatásunkat. Biztonsága érdekében a VideóBank rendszer belépéskor egy egyszer használatos jelszót is küld Önnek SMS üzenetben.
 

Mennyibe kerül a szolgáltatás? 


Az „Érdeklődés”, „Tanácsadás” funkció használata mindenki számára díjmentes!

Akik az „Ügyintézés” funkció használatát most igénylik, az Akció keretében, azok részére a szolgáltatás igénybevétele díjmentes. Az Ügyintézés funkció keretében megadott megbízások díja a számlacsomagra vonatkozó mindenkori aktuális Hirdetmény szerint kerül felszámításra.
 

Még nem ügyfelünk?


A GRÁNIT VideóBank szolgáltatás tanácsadási és érdeklődési funkcióját bárki igénybe veheti díjmentesen! Amennyiben banki ajánlataink felkeltették érdeklődését, online felületünkön pillanatok alatt megnyithatja GRÁNIT bankszámláját!


Tetszik a szolgáltatásunk?


Lájkoljon minket Facebookon is, és értesüljön első kézből legújabb akcióinkról! 

A GRÁNIT különbség

Már több ezer ügyfelünk meggyőződött arról, hogy a bankolás lehet egyszerű, olcsó és kényelmes.

tipp:

Legyen Kiemelt
GRÁNIT Klubtagunk és:

  • Rugalmas- és Egyszerű lekötött betéteire +0,50% bónusz kamatot fizetünk
  • Egyszer visszatérítjük bankkártyája (főkártya) éves díját,
  • Befektetési- és kiegészítő befektetési szolgáltatásokhoz kedvezményt nyújtunk
  • GRÁNIT folyószámlahitelt évi 3,00% hitelkamat kedvezménnyel veheti igénybe,
  • Személyes ügyintéző áll rendelkezésére bankügyei intézéséhez,
  • Ingyenes videó-bank szolgáltatás ügyintézés funkcióra is,
  • 10% kedvezmény ATLASZ World Travel valamennyi körutazásának és üdülésének végösszegéből