TeleBank: +36 1 510 0527
×
 

A GRÁNIT Bank CSR és Fenntarthatósági stratégiája

2019. 09. 30. 2010-es megalapítása óta a GRÁNIT Bank stratégiai célja, hogy innovatív digitális megoldásokkal egyszerűbbé, gyorsabbá és kényelmesebbé tegye a pénzügyek intézését. Meggyőződésünk, hogy a GRÁNIT Bank digitális működési modellje hozzájárul a felelős, fenntartható fejlődés társadalmi megvalósításához, ugyanakkor hozzájárul a társadalmi egyenlőtlenségek csökkentéséhez is. A GRÁNIT Bank ezen elkötelezettség mentén fogalmazta meg és hozta nyilvánosságra társadalmi felelősségvállalási, valamint fenntarthatósági stratégiáját. A GRÁNIT Bank társadalmi felelősségvállalási stratégiája IDE KATTINTVA, míg a fenntarthatósági stratégiája IDE KATTINTVA olvasható.

 

örömteli táborozás a GRÁNIT Bank támogatásával

2019. 08. 30. A GRÁNIT Bank is hozzájárult ahhoz, hogy a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet idei nyári táborában több mint 500 rászoruló gyermek élvezhette a felhőtlen nyaralás örömét. Az ország minden részéből érkezett gyermekek képzőművészeti és zenei foglalkozások mellett rengeteg vidám játékos programban vehettek részt.

 

A GRÁNIT Bank ökológiai lábnyoma

2019. 04. 26. Az éghajlatváltozás mindannyiunkat érint, Magyarország azonban a valószínűsíthető következményeket tekintve különösen sérülékeny ország. A környezetért, az ökológiai egyensúlyért felelős pénzügyi szolgáltatóként büszkék vagyunk arra, hogy a bank digitális üzleti stratégiája, innovatív elektronikus szolgáltatásai hozzájárulnak a környezet és az élővilág megóvásához, a papírfelhasználás és a széndioxid-kibocsátás markáns csökkentéséhez. A környezeti szempontok érvényesítése akkor valósulhat meg azonban a pénzügyi szolgáltatásokban, ha az intézmény képes mérni saját környezeti hatásait, ökológiai lábnyomát. Ezért a GRÁNIT Bank az idei évtől kezdődően évente számszerűsíti működésének környezeti hatásait, amelyet honlapján közzétesz. A bank célja, hogy példát mutasson arra, hogy a korszerű technológia adta lehetőség kiaknázásával a környezetet terhelő hatások csökkenthetők. A GRÁNIT Bank ökológiai lábnyomával kapcsolatos 2019. évi jelentés IDE KATTINTVA olvasható!

 

Női startuperek körében

2019. 03. 06. Családi banki apptól a digitálisan vezérelt hőmérsékletszabályzós e-Fásliig rengeteg izgalmas fejlesztési ötletet vonultatott fel a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Fórum március 6-i rendezvénye, amelyet támogatott a GRÁNIT Bank is. Az eseményhez kapcsolt Be Smart verseny legsikeresebb női startupperei, Ludvig Katalin (BankZee Kft.), Magyar Kata (Parashout), Szegedi Melinda (e-Fásli Ltd) és Melczer Lilla (Younicorn) különdíjként GRÁNIT Platinum prémium bankkártyát vehettek át Hegedüs Évától, a GRÁNIT BAnk elnök-vezérigazgatójától. A képen a díjazottak körében Hegedüs Éva mellett Szalai Piroska, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány kuratóriumának elnöke.

 

Légy tájékozott a pénzügyekben!

2019. 02. 26. Rendhagyó tanórát tartott a Pénz7 témahét önkénteseként a budapesti Ady Endre Gimnáziumban Hegedüs Éva a GRÁNIT Bank elnök-vezérigazgatója. A diákok örömmel vettek részt egy rögtönzött szerepjátékban, amelyben egy bank, illetve egy hitelfelvevő bőrébe bújva kellett döntéseket hozniuk. Az óra végén sokan megjegyezték szívesen vennének részt gyakrabban ilyen érdekes és sok újat is adó foglalkozáson.

 

MISKOLCI ISKOLÁSOK A MAGYAR NEMZETI GALÉRIÁBAN

2016. 06. 08. Izgalmas nyomozós és szerepjáték várta a Magyar Nemzeti Galériában a miskolci Bulgárföldi Általános Iskolából érkező nebulókat, akiket egész napos budapesti programjuk során zárásképpen a GRÁNIT Bank látott vendégül. A gyerekek többsége most először volt múzeumban, festmények között, így nagyon élvezték a programot, lelkesen játszottak együtt a múzeumpedagógusokkal. A miskolci iskola ismert arról, hogy tanulói - akik között sok a hátrányos, sőt halmozottan hátrányos helyzetű gyermek - kimagasló eredményeket értek el a tanulmányi versenyeken. A GRÁNIT Bank társadalmi felelősségvállalási programja keretében kiemelt figyelmet fordít a gyermekek és fiatalok pénzügyi tudatosságának fejlesztésére, kulturális ismereteinek bővítésére.

 

PÉNZÜGYI FAKULTÁCIÓS ÓRA - HEGEDÜS ÉVA ELNÖK-VEZÉRIGAZGATÓVAL

2016. 03. 16. Zsebpénz és családi költségvetés. Két téma, amely leginkább érdekelte a Mező Ferenc Általános Iskola pénzügyi fakultációt választó diákjait, akiknek mai rendhagyó óráját Hegedüs Éva, a GRÁNIT Bank elnök-vezérigazgatója tartotta meg. A GRÁNIT Bank kiemelt fontosságot tulajdonít az európai mintára évente megrendezett Pénz7 rendezvénysorozatnak, amely segíti a fiatalok pénzügyi ismereteinek bővítését. A rendezvénysorozat keretében és külön szervezett programok során is a Bank elnök-vezérigazgatója rendszeresen tart rendhagyó pénzügyi ismeretekkel foglalkozó órát középiskolásoknak.